Participació de TV3

Televisió de Catalunya forma part des de l’inici del projecte del CCCD i demostra, un cop més, que aposta per la programació de proximitat amb l’espectador. Així doncs, TVC dóna, d’una banda, el senyal de televisió dels esdeveniments en directe, i de l’altra, facilita que una part de les seves produccions es vegin per primera vegada a les sales integrades al Circuit.

Aquest compromís de TVC amb el CCCD permetrà programar els grans esdeveniments, com ara concerts i espectacles, que TV3 cobreix amb unitats mòbils. Per raons demogràfiques, aquests esdeveniments sovint només es produeixen a l’àrea de Barcelona. El CCCD és, doncs, un primer pas per anivellar la balança i oferir a altres localitats la possibilitat de gaudir de l’efecte del directe d’un concert multitudinari o un espectacle piromusical, per exemple.

Tanmateix, tot i que aquesta proposta té un sentit evident quan pensem en senyals en directe, també creiem que ha de tenir utilitat en altres supòsits com, per exemple, programar preestrenes de televisió i projectar-les en primícia a totes les sales que formin part del Circuit. Igualment, plantejarem propostes innovadores amb les sèries dramàtiques o amb altres produccions de TVC perquè el públic tingui una oferta complementària a l’oferta de què gaudeix actualment.

Es tracta, en definitiva, de fer un nou pas endavant amb la voluntat de continuar essent la referència en avenços tecnològics i de sumar qualitat i proximitat per a un millor servei als espectadors.